Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dissabte, 30 d’abril del 2016

516 - Recursos per estimular la "vocació científica"

Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona
En aquest blog es poden consultar diferents posts on hi ha informació sobre recursos i activitats que tenen la finalitat estimular les vocacions científiques i donar a conèixer la realitat de la ciència actual.

Aquí es presenta un recurs de fàcil accés i permanent actualitat, es tracta de la publicació El·lipse del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona - PRBB.



El·lipse és una publicació mensual, amb format de diari i dirigida als residents i al públic en general. En vuit pàgines redactades en anglès i català, El·lipse informa, entre d’altres qüestions, sobre les últimes notícies del parc i presenta els grups de recerca dels centres i les carreres científiques dels investigadors. 

L'accés directe al recull de publicacions s'ha incorporat en l'aula virtual de ciències de naturalesa adn-dna.net 2.7 en:

Aula virtual de ciències de la naturalesa

Categoria : VOCACIÓ CIENTÍFICA
Tema - 2 Divulgació científica

Recurs nº 36 El·lipse - PRBB



Per seguir les actualitzacions d'aquest blog adn-dna, els recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net i notícies d'actualitat científica, ara també es pot fer a través de Twitter : adn-dnanet i #adndnanet.

Els lectors del blog adn-dna i usuaris dels recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net poden incorporar, en l'apartat de comentaris d'aquest post, altres informacions i recursos per estimular les vocacions científiques.

Per participar a l'apartat de comentaris dels posts d'aquest blog adn-dna  cal seguir les instruccions indicades en el post 341.