Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dissabte, 28 de febrer del 2015

427 - Els límits de la vida


Una novel·la intensa que explica el concepte de la vida
                                      
Sinopsis:
La Lara no ha fet els quinze i ja està de tornada de tot. Es debat entre la vida i la mort. Un brot de la seva malatia l'ha deixada a la UVI, sola, per passar una nit que pot ser decisiva. Però a la sala hi ha la Carme, una doctora que no havia vist mai, que comença a explicar-li una història apassionant: la història de la vida mateixa.

En el següent retall de premsa podem lleguir una entrevista als autors de la novel·la:



Altres recomanacions de llibres de divulgació científica  es poden consultar a l' aula virtual de ciències de la naturalessa adn-dna.net 2.7  en:




Categoria: VOCACIÓ CIENTÍFICA

Curs: VC03- Llibres de ciència



Els lectors del bloc adn-dna i els usuaris de l’aula virtual de ciències de la naturalesa adn-dna.net poden suggerir, en l’apartat de comentaris d’aquest post, aquells llibres que considerin puguin ser d’interès en el camp de la ciència i els lectors d'aquesta novel·la fer-ne la seva valoració.

En el lateral d'aquest blog hi ha l'enllaç per subscriure´s per email al blog adn-dna i també et pots subscriure al canal adn-dna.net a Youtube.  

Per participar a l'apartat de comentaris dels posts d'aquest blog adn-dna  cal seguir les instruccions indicades en el post 341.