Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dilluns, 7 d’abril del 2014

364- " Recerca en directe 2014"

Universitat de Barcelona


Recerca en directe” és una exposició de recerca actual que té per objectiu contribuir a la millora de la cultura científica de la nostra societat obrint al públic la recerca que es desenvolupa actualment a Barcelona i fent arribar a la població els trets característics del mètode científic per mitjà dels mateixos investigadors.

Organitzada pel Parc Científic de Barcelona en col·laboració amb la Universitat de Barcelona, la Fira «Recerca en directe» pretén comunicar la recerca barcelonina de manera coordinada exhibint projectes de recerca de diferents centres i instituts d’R+D de la ciutat.
                                                                     
Es tracta d’una bona oportunitat perquè els estudiants i el públic en general puguin conversar amb els investigadors i resoldre enigmes científics mitjançant l’experimentació amb els instruments de laboratori amb què es duen a terme els projectes de recerca més actuals i punters i d’àmbits molt diversos.

El següent video va ser realitzat pels alumnes de 1r de batxillerat científic del curs 2012-13 en la pasada edició de Fira Recerca.



Es proposa als alumnes del curs 2013-14 realitzar una visita a la fira fent una filmació de les experiències en les que participin i posterior comentari individual de l'activitat en aquest post. En el comentari caldrà copiar l'enllaç directe al video corresponent.

Els videos de les diferents activitats es penjaran al canal propi de l'alumne a YouTube per ser enllaçats després a l'aula virtual adn-dna.net i a la llista de reproducció: 31- "VIVIR" LA CIENCIA en adn-dna.net de YouTube.

Aquestes activitats han de permetre als alumnes de batxillerat:

1- Conèixer d'aprop el món de la recerca a Barcelona.
2- "Cultivar" la seva vocació científica.
3- Tenir més informació per poder triar els estudis universitaris que iniciaran en el curs 2015-16.

Tota la informació sobre l'activitat es pot consultar en:  Recerca en directe 2014

Només seran publicades i avaluades les respostes incorporades a l'apartat de comentaris d'aquest blog adn-dna seguint els criteris indicats en el post 341.

En el lateral d'aquest blog hi ha l'enllaç per subscriure´s per email al blog adn-dna i també et pots subscriure al canal adn-dna.net a Youtube

Termini per publicar comentaris dimarts 22 d'abril a les 22:00h.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Un grup de 1rB vam visitar la fira de recerca,va ser una experiència molt enriquidora pel fet que els propis investigadors expliquen la seva tasca. Animem a tothom a que la visiti l'any vinent

https://www.youtube.com/watch?v=rKjOjeUTfak

Unknown ha dit...

Un grup de 1rB : Ainhoa Àlvarez, Gemma Rigol, Marta Salgado, Carola Domènech, Morgana Palencia, Martina Baliu i Ana Lechuga vam visitar la fira i ens ha semblat una experiència molt enriquidora pel fet que els propis investigadors expliquen la seva tasca. Animem a tothom a que la visiti l'any vinent.

A aquest vídeo expliquem resumidament la nostra esperiència:

https://www.youtube.com/watch?v=rKjOjeUTfak