Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dijous, 19 de setembre del 2013

325- “Tenim sang, som igualadins! Objectiu 700”



Cada dia calen 1.000 donacions a Catalunya per atendre els malalts

El pròxim dissabte 21 de setembre, de 10 a 22 h, el Centre MIPS Fundació Privada acull la Marató de Donació de Sang d’Igualada. La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST), compta amb la implicació del Centre MIPS Fundació Privada, l’Ajuntament d’Igualada, l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia i la Mútua Igualadina MPS.

 


Amb l’eslògan “Tenim sang, som igualadins! Objectiu 700”, el municipi espera assolir un nou rècord de donants. En l’anterior Marató, l’any passat, es va aconseguir una important participació de 650 donants. Amb aquest gran resultat, Igualada es va posicionar entre els municipis catalans que més donants assoleixen en una Marató.

La Marató vol convertir la donació de sang en una gran jornada festiva. Per això hi participen entitats, institucions, empreses i particulars que donen suport i s’impliquen organitzant un seguit d’activitats lúdiques durant tota la jornada. Al llarg d’aquests dies s’està implicant el teixit associatiu i empresarial del municipi i rodalies.

A més a més, aquest any a través de l’etiqueta #Igualada500 es vol estendre la presència de la Marató a les xarxes socials, i així mobilitzar la societat de l’Anoia present a Twitter i Facebook.


La Marató vol sensibilitzar sobre la importància de donar sang com un hàbit i aconseguir nous donants per estendre aquesta pràctica entre el màxim nombre de ciutadans